x close

Dumitru Dragomir, despre dosarul RCS&RDS: Mă simt hărţuit. O să mă omoare

de M.Z.    |    28 Aug 2017   •   12:10
Dumitru Dragomir, despre dosarul RCS&RDS: Mă simt hărţuit. O să mă omoare 418 Foto: Agerpres

Fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir a declarat, luni, că se simte hărţuit după ce a fost trimis în judecată de DNA într-un al treilea dosar penal, în care este acuzat de luare de mită şi complicitate la spălare de bani.

"Mă lasă ăştia pe mine în pace? Dacă am scăpat achitat din două dosare DNA, vă daţi seama ce e pe capul meu, ce premiu s-a pus pe capul meu? Bineînţeles că mă simt hărţuit. Dacă dau de judecători cinstiţi, voi fi achitat, dacă dau de judecători care fac parte din câmpul tactic, o să mă nenorocească, o să mă curăţ. Şi aşa am o vârstă...O să mă omoare. Să mă omoare, asta e viaţa! Am trăit destul. Să mă cureţe, ce să mai! Nici câinii turbaţi nu sunt ca ăştia", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit news.ro.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir şi fostul director al RCS&RDS SA Ioan Bendei au fost trimişi în judecată sub control judiciar pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi respectiv dare de mită şi complicitate la spălare de bani.

Potrivit DNA, Dumitru Dragomir a pretins 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro), de la Ioan Bendei, “în scopul atât de a îndeplini, cât şi de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum şi de a îndeplini acte contrare acestora”.
 

Citeşte mai multe despre:

Dumitru Dragomir hartuire dosar RCS&RDS
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati