Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Moinescu, fost primar al Medgidiei, despre cea care i-a distrus cariera: Kovesi, o premiantă!

Dumitru Moinescu, fost primar al Medgidiei, despre cea care i-a distrus cariera: Kovesi, o premiantă!

Dumitru Moinescu, fost primar al Medgidiei, despre cea care i-a distrus cariera: Kovesi, o premiantă!
Sursa foto: foto- captură Antena 3
10 Feb 2019   •   23:39

În vechiul PD, cu ceva ani în urmă, un nume greu era cel al lui Dumitru Moinescu. Parlamentar, secretar de stat la Comunicații, primar al orașului Medgidia, cariera lui a fost retezată de o justiție dovedită ulterior abuzivă. 

Dumitru Moinescu nu mai înseamnă astăzi nimic, dar asta nu-l împiedică să laude păstorii sistemului care l-au distrus. 

Ca primar al Medgidiei, Moinescu a fost implicat în 2006 într-un conflict în urma căruia a fost acuzat de favorizarea infractorului. După două achitări consecutive, la Judecătoria, respectiv Tribunalul Constanța, el este în mod neașteptat condamnat de Curtea de Apel în octombrie 2011 la șase luni de închisoare cu suspendare. Moinescu nu a mai putut candida la Primăria Medgidia în 2012. Deși era favorit în sondaje, a fost exclus din partid și s-a apărat denunțând o lucrătură împotriva sa cu scopul de a-l scoate din politică. 

De-a lungul anilor el a acuzat de mai multe ori justiția, inclusiv DNA și Poliția de pasivitate și de colaborare cu mafiile locale. 

×
Subiecte în articol: Kovesi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close