Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Sechelariu îl atacă pe Gigi Becali: E o oaie europarlamentară

Dumitru Sechelariu îl atacă pe Gigi Becali: E o oaie europarlamentară

Dumitru Sechelariu îl atacă pe Gigi Becali: E  o oaie europarlamentară
Sursa foto: Sechelariu
05 Mar 2010   •   13:54

Fostul primar al municipiului Bacău, Dumitru Sechelariu, cercetat în libertate de DNA pentru cumpărare de influenţă, îl atacă în presă pe patronul echipei de fotbal FC Steaua, Gigi Becali.


Întrebat dacă intenţionează să se împace cu Gigi Becali, Sechelariu a declarat: "Niciodată! Păi aţi văzut vreun om pe lumea asta care să se mai împace cu Gigi? Dom'le, eu atâta i-am zis, o dată, la tv. Dacă mai vorbeşte de mine, încep să zic tot ce ştiu despre el şi e vai de mama lui. S-a oprit imediat, pe loc, l-aţi mai auzit vreodată să zică ceva de mine?"

Sechelariu a mai menţionat că nu există niciun pact între el şi finanţatorul din Ghencea. "Nu dom'le, păi mie de ce să-mi fie frică? E un maimuţoi, cum am mai spus, o oaie europarlamentară. Hai că iar m-am înfierbântat şi-s bolnav", a mai spus fostul primar citat de Libertatea.

Acum câţiva ani cei doi erau foarte apropiaţi, mai mulţi jucători plecând dinspre Bacău la Steaua, iar preşedintele clubului din Bacău devenind mâna drepată a lui Becali la partidul acestuia.


Ulterior aceştia s-au certat din cauza unor transferuri, în urma cărora Sechelariu nu şi-a primit procentul negociat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali disputa
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close