Antena 3 CNN Actualitate Dumnezeu s-a supărat pe Gigi Becali! Finanţatorul Stelei, la un pas de moarte într-un accident aviatic

Dumnezeu s-a supărat pe Gigi Becali! Finanţatorul Stelei, la un pas de moarte într-un accident aviatic

Dumnezeu s-a supărat pe Gigi Becali! Finanţatorul Stelei, la un pas de moarte într-un accident aviatic
21 Noi 2008   •   23:24

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a vâzut moartea cu ochii pe când avionul în care se afla se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Băneasa, informează GSP. La bordul avionului s-a aprins un led care semnala probleme la unul dintre motoare. Piloţii au întors aparatul de zbor pentru a verificări, după care au încercat o nouă manevră de decolare. S-a întâmplat acelaşi lucru, iar piloţii au hotărât să rămână la sol.
Potrivit jurnaliştilor de la GSP, problemele au apărut înainte ca aparatul să se ridice de pe pistă, astfel încât finanţatorul Stelei nu a fost în pericol. Informaţiile au fost confirmate de către directorul Aeroportului Băneasa, Ştefan Mladin.
"Din datele pe care le avem la dispoziţie, avionul unei curse private nu a putut decola, piloţii luînd decizia de a se rămîne pe loc. Avionul nu s-a ridicat nici un moment de la sol. Nu am idee asupra numărului de pasageri, ci doar că domnul Gigi Becali se afla printre aceştia. I-am pus la dispoziţie alt avion, dar dînsul a refuzat să se mai deplaseze cu un astfel de aparat", a declarat Mladin pentru GSP.
Patronul Stelei, George Becali, a decis, recent, să îşi retragă sponsorizarea de doua milioane de dolari pentru Arhiepiscopia Catedralei Mântuirii Neamului. Becali vrea să de aceşti bani călugărilor de la Muntele Athos.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident aviatic Gigi Becali
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close