Antena 3 CNN Actualitate După caniculă, furtunile şi grindina au făcut ravagii în mai multe zone din ţară

După caniculă, furtunile şi grindina au făcut ravagii în mai multe zone din ţară

După caniculă, furtunile şi grindina au făcut ravagii în mai multe zone din ţară
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Aug 2011   •   10:51

După canicula din timpul zilei, mai multe zone din ţară au fost răvăşite vijelii şi furtuni. O ploaie cu grindină care nu a durat mai mult de un sfert de oră a distrus hectare întregi de vie în judeţul Buzău. Localnicii au rămas acum fără toată munca de peste an.

La Ploieşti, vântul a rupt mai mulţi copaci şi bannere stradale. Pompierii şi angajaţii ISU au intervenit pentru curăţarea străzilor de copaci. Mai multe cabluri de telefonie şi electrice au fost rupte de pomii doborâţi de furtună. ploaia torenţială a inundat mai multe străzi, iar vjelia a rupt mai mulţi copaci. Angajaţii de la Primărie au intervenit imediat pentru deblocarea străzilor.

Grindina le-a distrus via şi livezile localnicilor din Pietroasele şi Breaza. Autorităţile locale spun că sistemul antigrindină de la Pietroasele nu a fost de niciun folos..

Ploaia a creat probleme şi la Vălenii de Munte, unde o locuinţă şi strada principală au fost inundate.

La Miercurea Ciuc a plouat cu grindină timp de peste o jumătate de oră. Din cauza dimensiunii mari a gheţii, oamenii au acoperit parbrizele maşinilor, temându-se că ar putea fi sparte.

În Bucureşti, mai multe maşini au fost avariate din cauza copacilor doborâţi de vijelie. şi câţiva stâlpi de electricitate au fost puşi la pământ. În Parcul Cişmigiu o creangă a căzut peste locul de joacă al copiilor. Din fericire, nu era nimeni acolo în acel moment. Şi pe strada Ankara, gardul unei gospodării a fost distrus din cauza unui arbore care a căzut peste el.

 
Get Adobe Flash player

×
Subiecte în articol: grindina furtuni canicula

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close