Antena 3 CNN Actualitate După ce vei citi asta, nu vei mai intra niciodată încălţat în casă!

După ce vei citi asta, nu vei mai intra niciodată încălţat în casă!

După ce vei citi asta, nu vei mai intra niciodată încălţat în casă!
30 Sep 2015   •   10:39

Multe persoane oscilează între a intră încălţate în casă şi a se descalţă la intrare. Dacă faci parte din această categorie, citeşte mai departe cu atenţie şi descoperă de ce este periculos să intri în casă cu pantofii în picioare. Făcând asta, aduci multe toxine şi bacterii în căminul tău. Urmereste articolul şi observă de ce e mai mult decât necesar să te descalţi la intrare, scrie secretele.ro.

1. Toxinele


Conform unui studiu realizat de "Environmental Science and Technology", pantofii tăi sunt un mediu propice pentru multe toxine periculoase, inclusiv pentru nişte pesticide dăunătoare. Un alt studiu arată că pe lângă acest lucru, se pare că 98% din praful metalic de afară pătrunde în casă prin intermediul pantofilor. Acesta este, deasemenea, extrem de periculos.

2. Bacteriile


Pantofii ascund şi diverse bacterii. Un studiu realizat de cercetători ai Universităţii din Arizona a urmărit modul de dezvoltare a bacteriilor pe adidaşi. Partea exterioară a încălţării găzduia peste 420,000 de bacterii, cum ar fi bacterii care cauzează meningită, Escherichia Coli sau bacteria şanului.

3. Praful


Pe lângă deja menţionatele toxine şi bacterii, aduci în casă noroi, praf şi mizerie. Acest articol este oferit sub licenţă Creative Commons. Îl puteţi republica oriunde incluzând autorul, sursă şi să lăsaţi toate link-urile intacte.

×
Subiecte în articol: casa bacterii camin
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close