Antena 3 CNN Actualitate După zilele de foc, România a fost acoperită de furtuni. 85 l/mp au căzut din cer în Iaşi, într-o jumătate de oră

După zilele de foc, România a fost acoperită de furtuni. 85 l/mp au căzut din cer în Iaşi, într-o jumătate de oră

După zilele de foc, România a fost acoperită de furtuni. 85 l/mp au căzut din cer în Iaşi, într-o jumătate de oră
de O.P.    |    26 Iun 2013   •   05:59

Ploile torenţiale şi grindina au făcut prăpăd în mai multe judeţe din ţară. În Buzău, zeci de gospodării au fost inundate, iar în Dâmboviţa hectare întregi de livadă au fost distruse de grindină.

La Iaşi, câţiva stâlpi de iluminat au fost doborâţi de vânt şi au căzut peste mai multe maşini parcate. În Cluj, o casă s-a făcut scrum după ce a fost lovită de trăsnet.

În comuna buzoiană Tisău, furtuna a făcut prăpăd într-o jumătate de oră. Zeci de locuinţe au fost inundate şi mai multe maşini au fost luate de curenţi.

Pompierii militari au salvat nouă oameni, printre care şi trei copii.

Furtuna care s-a abătut asupra Iaşiului a rupt şase stâlpi de iluminat şi zeci de copaci, iar acoperişul unui liceu a fost smuls de vântul puternic.

Apele care s-au scurs de pe versanţi au făcut ca pârâul din localitatea suceveană Molid să iasă din matcă.

Circulaţia pe Drumul Naţional 17 a fost blocată timp de aproape o oră. Zeci de case au fost inundate. În total, 20 de gospodării din judeţul Suceava au fost afectate.

În localitatea clujeană Dâmbu o casă a fost mistuită de flăcările provocate de un trăsnet. Proprietarii locuinţei abia terminaseră construcţia şi nu apucaseră să facă asigurare.

×
Subiecte în articol: furtuni inundatii vijelii
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close