Antena 3 Actualitate Durere fără margini pentru rudele tânărului ucis în Germania: ''El a fost totul pentru noi!'' - VIDEO

Durere fără margini pentru rudele tânărului ucis în Germania: ''El a fost totul pentru noi!'' - VIDEO

21 Feb 2020   •   14:27
Durere fără margini pentru rudele tânărului ucis în Germania: ''El a fost totul pentru noi!'' - VIDEO
Sursa foto: Antena 3

Este doliu într-o comună din Giurgiu, după ce un român de 23 de ani se afla printre cele cele zece victime ale ucigaşului extremist din oraşul german Hanau.

Tânărul muncea de ani de zile în Germania. Confirmarea morţii sale a venit, aseară, de la Ministerul de Externe care a anunţat că va suporta şi costurile repatrierii.

Maşina românului ciuruită de gloanţe a devenit un simbol dureros al atacului din Hanau.

Vili Viorel Păun, tânărul de 23 de ani din comuna Singureni, judeţul Giurgiu era placat de şase ani la muncă în Germania şi lucra la o firmă de curierat.

Tânărul îşi cumpărase materiale de construcţii şi intenţiona să renoveze casa părintească.

Românul a fost prins în mojlocului atacului şi a fost împuşcat mortal de atacatorul, de 43 de ani, cu convingeri de extremă dreapta.

Alături de român, alţi nouă oameni, dintre care cei mai mulţi cetăţeni turci, au fost ucişi în atacul armat comis în centrul orăşelului Hanau.

Durere fără margini pentru rudele tânărului ucis în Germania

Rudele tânărului sunt în stare de şoc. Verişoara lui Viorel a stat de vorbă cu Roxana Ciucă şi a povestit cu lacrimi în ochi despre cel care a crescut sub ochii ei şi pe care îl iubea nespus.

''El a fost totul pentru noi. (...) Am crescut împreună. Eu eram mai mare decât el cu opt ani. Îl ţineam în braţe când era bebeluş, îl legănam pe picioare (...) Mama lui nu este în stare să vorbească nimic. Cu tatăl lui am vorbit. E îndurerat, îmi închide telefonul, nu poate să vorbească'', a spus verişoara tânărului împuşcat mortal.

Verişoara tânărului ucis în Germania: "El a fost totul pentru noi!''

 

 

×
Subiecte în articol: Hanau tanar viorel paun singureni Giurgiu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close