Antena 3 CNN Actualitate Durere uriașă în familia din Baia de Aramă. Interviu sfâșietor după plecarea Sorinei cu părinții adoptivi

Durere uriașă în familia din Baia de Aramă. Interviu sfâșietor după plecarea Sorinei cu părinții adoptivi

Durere uriașă în familia din Baia de Aramă. Interviu sfâșietor după plecarea Sorinei cu părinții adoptivi
Sursa foto: foto- captură Antena 3
22 Iul 2019   •   22:41

Sorina a plecat din România în SUA cu părinții adoptivi. Acesta este deznodământul poveștii la care toată țara a fost martoră timp de aproape o lună. Fetița a fost târâtă pe jos de o procuroare care a scos-o cu mascații din casa în care a crescut, în timp ce striga să nu fie luată de lângă cei cărora le spunea „mama” și „tata”. 

Adelina Șărămăt, fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe Sorina, a povestit drama prin care trece atât ea, părinții ei, cât și Andreea, fetița pe care Sorina o considera sora ei. 

Cele două copile aveau totul la fel, aceleași hăinuțe, același rucsacuri pentru școală, jucării.

„Andreea nu a mai intrat în camera în care stătea cu Sorina. Doarme cu mami și cu tati, nu vrea să vină aici. Și noi intrăm cu greu pentru că dăm de toate lucrurile ei. Nu o să schimbăm nimic aici până nu vine Sorina acasă”. 

„A venit Andreea într-o zi și a spus că aici miroase a Sorina”, a mai spus Adelina Șărămăt. 

Adelina a mărturisit că se aștepta ca familia adoptivă a Sorinei să le dea posibilitatea de a-și lua rămas bun de la Sorina înainte de a pleca în America. 

„Ne așteptam să ne sune, să ne luăm la revedere înainte să plece. Sunt conștientă că nu o să o aducă mult timp în România și nu cred că o să-i permită să vorbească cu noi. Am fi vrut să ne luăm rămas bun. O îmbrățișare, atât voiam. Și să-i spunem să fie cuminte acolo și să asculte și să aibă grijă de ea până când o să se facă mare pentru că sunt convinsă că o să ne caute”. 

„Mereu mă uit pe filmări cu Sorina ca să-i mai aud vocea”, a mai spus Adelina. 

Tânăra a mai spus că vor continua să dovedească că adopția a fost una falsă și să încerce să o aducă înapoi pe Sorina. 

×
Subiecte în articol: familia durere Baia de Arama
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close