Antena 3 CNN Actualitate Dureros! Câinii adoptați în timpul pandemiei, trimiși din nou la adăpost

Dureros! Câinii adoptați în timpul pandemiei, trimiși din nou la adăpost

Pandemia și momentele de izolare i-au făcut pe mulți să își revizuiască viața. Iar mulți au profitat de momente și au adoptat animale de companie.

Dureros! Câinii adoptați în timpul pandemiei, trimiși din nou la adăpost
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de M.P.    |    23 Iun 2020   •   20:35

Doar că surpriză! Când au avut din nou dreptul să iasă liberi pe stradă, oamenii au renunțat la animalele care le-au făcut singurătatea și tristețea mai plăcută și le-au returnat. 

„Pentru fiecare cerere de adopţie care ne vine, avem cel puţin 30 de solicitări din partea persoanelor care doresc să renunţe la prietenul patrupede”, spune Dr. Sharon Maoz, administratorul Let Animals Live, din Israel.

Și Societatea pentru prevenirea abuzurilor împotriva animalelor a confirmat că se întâmplă acest lucru dureros pentru bietele animale, care au crezut că și-au întâlnit omul și s-au atașat de el. „E cam şi cum n-am avut adopţii deloc. Majoritatea câinilor au fost aduşi înapoi şi sunt şi alţii noi. (…) Unul dintre cele mai triste lucruri e să vezi un câine lăsat aici, care plânge în timp ce se uită după stăpânul lui”, au transmis reprezentanţii instituţiei din Israel, scrie La Stampa.

 

×
Subiecte în articol: caini abandonati
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close