Antena 3 CNN Actualitate Duţă rămâne pe poziţii. Vezi CU CINE s-a întâlnit şeful CNAS în ziua în care ar fi trebuit să fie demis

Duţă rămâne pe poziţii. Vezi CU CINE s-a întâlnit şeful CNAS în ziua în care ar fi trebuit să fie demis

Duţă rămâne pe poziţii. Vezi CU CINE s-a întâlnit şeful CNAS în ziua în care ar fi trebuit să fie demis
Sursa foto: Foto: blitzmagazin.ro
15 Mar 2012   •   22:46

În plin scandal al lipsei de morfină şi când, pe surse, exista informaţia că şeful CNAS, Lucian Duţă, este în pericol de a-şi pierde funcţia, acesta a fost surprins părăsind incinta unui restaurant din Capitală, împreună cu tatăl ministrului de Finanţe Bogdan Drăgoi, omul de afaceri Bebe Ionescu şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Fotografiile cu grupul de suport al preşedintelui CNAS au fost prezentate în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Bebe Ionescu, fost director al FPS şi tatăl lui SIDA, iubitul Elenei Băsescu, a fost surprins adeseori în compania fostului ministru Videanu şi a lui Dan Drăgoi, tatăl ministrului de Finanţe Bogdan Drăgoi.



Lucian Duţă a fost surprins şi de fotografii Libertatea care scriu că "bossul de la CNAS a fost văzut în trafic la volanul unui luxos BMW seria 5 de 60.000 de euro. Relaxat, îmbrăcat la patru ace, în traficul din Capitală, Duţă aduce mai degrabă a un om lipsit de griji"



VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Lucian Duta Sinteza Zilei antena3
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close