Antena 3 CNN Actualitate E bucurie mare la Grădina Zoologică din Târgu Mureş! Cinci pui de leu au venit pe lume

E bucurie mare la Grădina Zoologică din Târgu Mureş! Cinci pui de leu au venit pe lume

26 Apr 2015   •   08:52

E bucurie mare la Grădina Zoologică din Târgu Mureş, unde cinci pui de leu au venit pe lume şi îşi aşteaptă vizitatorii.  Puii de doar patru săptămâni au fost născuţi de două leoaice şi vor putea fi văzuţi de către vizitatori peste două  săptămâni. Surprizele nu se opresc aici. Alţi doi pui de tigru au venit pe lume acum câteva zile.

Cei cinci pui de leu au fost aduşi pe lume de două leoaice acum patru săptămâni. Îngrijitorii Grădinii Zoologice au fost surprinşi să vadă că nu au fost abandonaţi de mame, aşa cum se întamplă adesea în captivitate.

Deocamdata, puii de lei sunt ţinuti departe de ochii vizitatorilor. Vor putea fi văzuţi abia peste două săptămâni, împreună cu alţi noi membri ai Grădinii Zoologice.

Grădina Zoologică din Târgu Mureş e faimoasă pentru poveştile impresionante din lumea animalelor. Acum câteva luni, alţi doi pui de leu, abandonaţi de mamă, au fost adoptaţi şi îngrijiţi de către o căţelusă.

×
Subiecte în articol: lei pui gradina zoologica

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close