Antena 3 CNN Actualitate "E ca în bancurile cu bască, fără bască". Declaraţiile premierului Ponta despre privatizarea CFR

"E ca în bancurile cu bască, fără bască". Declaraţiile premierului Ponta despre privatizarea CFR

"E ca în bancurile cu bască, fără bască". Declaraţiile premierului Ponta despre privatizarea CFR
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Oct 2013   •   14:29

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Iaşi, că în luna august preşedintele Traian Băsescu "nu putea dormi bine ca nu cumva să fie dat CFR-ul şi acum, dacă nu se dă, e o mare catastrofă".

"Eu îmi aduc aminte că foarte mulţi jurnalişti băsişti ţipau că să nu dăm CFR-ul, că e o catastrofă dacă dăm CFR-ul. Chiar şi domnul preşedinte nu putea să doarmă bine, în august, ca nu cumva să dăm CFR-ul. Acum, dacă nu îl dăm, e o mare catastrofă. E exact ca în bancurile cu bască, fără bască. Deci dumneavoastră ce ziceţi, să îl dăm sau să nu îl dăm?", i-a întrebat Victor Ponta pe jurnalişti.

Primul ministru a mai spus că nu cunoaşte prevederile din contract şi că acest lucru nu intră în atribuţiile sale de premier: "Nu cunosc contractul în detaliu, nu e treaba mea de premier, e treaba comisiei de privatizare. Sunt convins că nu e nimic de ascuns. De altfel, dumneavoastră ştiţi foarte bine toate condiţiile".

Premierul Victor Ponta a făcut aceste declaraţii la Iaşi, după ce a asistat la Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala Mitropolitană, cu prilejul Sfintei Parascheva.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta CFR
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close