Antena 3 CNN Actualitate "E o spaimă pe care nu îmi doresc să o mai trăiesc vreodată". S-a întâmplat ieri, în oraşele de la Marea Neagră

"E o spaimă pe care nu îmi doresc să o mai trăiesc vreodată". S-a întâmplat ieri, în oraşele de la Marea Neagră

"E o spaimă pe care nu îmi doresc să o mai trăiesc vreodată". S-a întâmplat ieri, în oraşele de la Marea Neagră
de O.P.    |    08 Apr 2013   •   05:41

Vântul a făcut prăpăd la malul mării. A suflat cu atâta putere încât a trântit la pământ o schelă ridicată pentru construcţia unui bloc, care a distrus două maşini. În plus, doi oameni au fost la un pas să îşi piardă viaţa sub mormanul de fiare. Tot din cauza vântului, porturile au fost închise înainte de miezul nopţii. 

Vântul a suflat cu o putere incredibilă la malul mării. A reuşit în câteva momente să pună la pământ o schelă ridicată pentru construcţia unui bloc.

"Mergeam foare încet, relaxat, şi deodată, bum! Un şoc groaznic. O experienţă groaznică. Să te trezeşti deodată cu schelele în faţă... nu ştiu cât e de uşor, căzând direct pe maşină. E o spaimă pe care nu îmi doresc să o mai trăiesc vreodată".

Pentru a se evita orice alt incident, la faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţie.

Tot din cauza vântului şi activitatea portuară de la Marea Neagră a fost sistată. Nici o navă nu a mai părăsit portul Constanţa iar activităţile comerciale au fost şi ele oprite.



×
Subiecte în articol: vijelie vant puternic
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close