Antena 3 CNN Actualitate E pandemie de coronavirus. O femeie din București l-a întrebat pe dr. Streinu-Cercel dacă e indicat să-și scoată afară, la aer, copilul. Cum a răspuns medicul

E pandemie de coronavirus. O femeie din București l-a întrebat pe dr. Streinu-Cercel dacă e indicat să-și scoată afară, la aer, copilul. Cum a răspuns medicul

O femeie din București l-a întrebat, miercuri seară, în direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel dacă e indicat să-și scoată afară copilul.

E pandemie de coronavirus. O femeie din București l-a întrebat pe dr. Streinu-Cercel dacă e indicat să-și scoată afară, la aer, copilul. Cum a răspuns medicul
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    11 Mar 2020   •   22:52

„Transmiterea aerogenă este minimală. Dacă acest copil este plimbat, dar este protejat să nu vină în contact cu persoanele din jur n-ar trebui să se întâmple (infectare cucoronavirus - n.red.).

Dar asta spunem astăzi, peste două sau trei săptămâni s-ar putea să spunem total diferit”, a declarat profesor doctor Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, anunță reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS), iar bilanțul a ajuns la 47.

E vorba despre o femeie de 63 de ani și de un bărbat de 48 de ani din București.

O femeie din București l-a întrebat pe dr. Streinu-Cercel dacă e indicat să-și scoată afară, la aer, copilul

Doar în cursul zilei de miercuri, până la momentul transmiterii acestei știri, au fost confirmate 18 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. 

×
Subiecte în articol: coronavirus pandemie Sinteza Zilei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close