Antena 3 CNN Actualitate E tot mai frig! Meteorologii avertizează că vremea se va înrăutăţi în următoarele ore

E tot mai frig! Meteorologii avertizează că vremea se va înrăutăţi în următoarele ore

E tot mai frig! Meteorologii avertizează că vremea se va înrăutăţi în următoarele ore
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    04 Oct 2019   •   18:08

VREMEA în weekend. A fost prima zi de toamnă veritabilă în România. Ba chiar a nins la altitudini mari şi temperaturile sub 10 grade Celsius au făcut ca, în unele oraşe, oamenii să se încălzească deja de la calorifere.

Meteorologii avertizează că vremea se va înrăutăţi în următoarele ore.

Va fi frig în toată ţara cel puţin până marţi, iar temperaturile nu vor depăşi 15 grade pe timpul zilei.

Pentru sudul şi sud-estul ţării sunt anunţate ploi abundente.

VREMEA în weekend. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 5 octombrie. Deşi vor înregistra o uşoarã creştere în majoritatea zonelor, valorile termice diurne se vor situa în continuare sub cele normale în prima decadã a lunii octombrie, cu maxime ce se vor încadra între 10 şi 18 grade. Cerul va avea înnorãri temporare. În prima parte a zilei, izolat va ploua slab în sud şi în sud-est, iar începând de seara aria ploilor va fi în extindere cuprinzând regiunile nordice, vestice şi centrale. În nord-vest se pot cumula cantitãţi de apã în jurul a 15 l/mp. În zona montanã va ploua izolat pe timpul zilei, apoi pe arii extinse, iar la peste 1600 m altitudine precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la începutul intervalului pe litoral, iar noaptea local în vest şi sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 şi 11 grade, valori normale pentru aceastã datã.

VREMEA în weekend. Prognoza meteo pentru duminică, 6 octombrie. Vremea va fi rece pentru aceastã perioadã din an în cea mai mare parte a ţãrii, în special în vest, în nord şi în centru. Temporar cerul va avea înnorãri şi va ploua pe arii relativ extinse în jumãtatea de nord a teritoriului şi local în rest. În zona montanã, la altitudini de peste 1400 m, se vor semnala precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar ziua şi în Oltenia, vestul Munteniei şi pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 17 grade, uşor mai ridicate în Oltenia şi sud-vestul Munteniei, iar cele minime între 2 şi 11 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 7 octombrie. Vremea va fi în continuare rece. Cerul va avea înnorãri temporare şi pe arii restrânse va ploua slab în regiunile nordice, estice şi centrale. La munte, în special la altitudini mari, trecãtor, se vor semnala şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 19 grade, iar cele minime, în general, între 0 şi 7 grade.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close