Antena 3 CNN Actualitate Ea este designerul român care îmbracă vedetele de la Hollywood (VIDEO)

Ea este designerul român care îmbracă vedetele de la Hollywood (VIDEO)

Ea este designerul român care îmbracă vedetele de la Hollywood (VIDEO)
Sursa foto: foto: captura Antena 3
26 Dec 2017   •   22:43

Ea este românca care a reușit, în mai puțin de un an, să ajungă la un nivel foarte înalt cu pasiunea sa, moda

Teodora Burz poate spune că au meritat cei peste 20 de ani de muncă și toate eforturile depuse fiindcă acum este unul dintre cei mai apreciați designeri care a ajuns să aleagă hainele unor celebri oameni din lume. 

Nume precum Sharapova, Mariah Carey, Katy Perry, Jessie J, Demi Lovato nu îi sunt deloc necunoscute, căci chiar ea se ocupă ca aceștia să arate cât mai bine în aparițiile lor publice. 

"Trebuie să recunosc că a fost una dintre diminețile cele emoționante pe care le-am trăit din punct de vedere profesional atunci când Katy Perry mi-a dat tag pentru ținutele mele pe care le purta. Mă simt norocoasă și onorată că mi s-a întâmplat", a mărtuirist Teodora. 

Întrebată cum se întâmplă ca vedetele lumii să aleagă un brand românesc, Teodora a spus este copleșitor pentru că sunt unele dintre persoanele pe care ea le admiră. "Visam să le îmbrac. Acum visez să-mi poarte ținutele Charlize Theron, Cameron Diaz, Kate Moss". 

Pe articolele vestimentare create de Teodora Burz scrie "made in Bucharest, Romania" pentru că, după cum spune ea, "eu iubesc Bucureștiul și vreau să ajungă la urechile multora. Eu am vrut ca pe produsele mele să fie trecut orașul și mă mândresc că este București". 

×
Subiecte în articol: moda pasiune designer Editie Speciala
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close