Antena 3 CNN Actualitate Ea este Katia, italianca din clanul mafiot 'Ndrangheta care a detonat bancomatele din Constanţa

Ea este Katia, italianca din clanul mafiot 'Ndrangheta care a detonat bancomatele din Constanţa

O italiancă, în vârstă de 55 de ani, care ar face parte din temuta grupare mafiotă 'Ndrangheta a fost prinsă în flagrant în timp ce arunca în aer un bancomat la Constanţa prin metoda "Devil's Pizza".

Ea este Katia, italianca din clanul mafiot 'Ndrangheta care a detonat bancomatele din Constanţa
Sursa foto: Colaj Facebook | Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2022   •   21:41

Reamintim că, bancomatul de la Pavilionul Expozițional a fost spart, noaptea trecută de un român şi o femeie, membră a clanului mafiot 'Ndragheta din Italia.

Atacul a fost dat folosind un dispozitiv artizanal din metal, echipat cu o tijă subţire, pentru a introduce explozivi în automat. În România acest mod de operare a fost botezat Devil's Pizza.

Imediat după explozie paznicii de la Pavilionul Expozițional au încercat să-i prindă pe hoți, dar nu au reuşit.

Din fericire, polițiștii erau deja pe urmele indivizilor respectivi şi îi filau, iar după explozie aceştia au fost prinşi în flagrant și duși la audieri.

Ea este italianca, membră a grupării mafiote Ndragheta, implicată în jafurile din bancomate în România

Astfel, s-a aflat că în spatele jafurilor care au speriat estul ţării se află un român, Apostol Gheorghe Calin, de 48 de ani şi o italiancă, Sanginesi Katia, de 55 de ani, membră a temutei grupări mafiote 'Ndrangheta, un grup de crimă organizată cu sediul în Calabria, Italia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Clanul mafiot 'Ndrangheta controlează 80% din piața de cocaină din Europa

Organizaţia criminală N'Drangheta, din care face parte Katia Sanginesi, controlează 80% din piața de cocaină din Europa.

"Este singura mafie italiană prezentă pe cinci continente. E posibil ca mai multe persoane, afiliate la 'Ndrangheta, pe lângă activităţile proprii: trafic de droguri, crimele, cămătăria să fi decis să-şi rotunjască conturile şi să facă astfel de fapte. 

E posibil ca aceste grupuri organizate, aparţinând de 'Ndrangheta, cele care comit astfel de fapte, să se mute dintr-o ţară în alta.

Aşa cum au lovit în România pot lovi în Ungaria, apoi se mută poate în Austria, apoi în Franţa, Germania, se întorc în Italia", a spus Simone di Meo, expert în mafia italiană, citat de observatornews.ro

Scenariul atacului de la bancomatul de la Pavilionul Expoziţional este aproape identic cu cel de acum câteva zile petrecut la Castelu, acolo unde un alt bancomat în care erau 100 de mii de lei a fost distrus.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close