Antena 3 CNN Actualitate Ea este turista româncă din Thailanda, care a murit după ce a vrut să îşi facă un selfie lângă o cascadă

Ea este turista româncă din Thailanda, care a murit după ce a vrut să îşi facă un selfie lângă o cascadă

Turista româncă din Thailanda, care a murit după ce a încercat să-și facă un selfie lângă o cascadă, se numește Nane-Iosana Bodea. Tânăra avea doar 23 de ani.

Ea este turista româncă din Thailanda, care a murit după ce a vrut să îşi facă un selfie lângă o cascadă
Sursa foto: Facebook / Nane-Iosana Bodea
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2022   •   10:17

Potrivit profilului ei de Facebook, românca era studentă în Austria, la Universitatea din Viena, din anul 2020. 

Identificată de poliția thailandeză, tânăra româncă a încercat să facă un selfie lângă cascada Na Muang, care are 80 de metri înălțime.

La un moment dat, în timp ce îşi făcea poze, românca a alunecat și a căzut în gol.

Iosana s-a lovit la cap pe stânci și nu a mai putut fi salvată. Ea se afla în vacanță alături de iubitul ei, un tânăr cetățean austriac.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Manuel Opancar, în vârstă 22 de ani, a fost cel care le-a povestit polițiștilor thailandezi cum s-a petrecut tragicul accident. Partenerul de viață al femeii a precizat că a reușit să ajungă imediat lângă ea, dar era prea târziu.

Autoritățile din Thailanda spun că în zonă sunt multe panouri care îi atenţionează pe turişti cu privire la pericolele la care se expun dacă ies de pe traseele marcate. iar românca a ignorat avertismentele.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 15.00. La faţa locului au fost trimise mai multe echipe de salvatori, dar nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

 

×
Subiecte în articol: romanca Thailanda cascada
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close