Antena 3 Actualitate EBa a terminat cu scutecele și s-a angajat la Camera de Comerț. Uite ce salariu primește fiica lui Băsescu

EBa a terminat cu scutecele și s-a angajat la Camera de Comerț. Uite ce salariu primește fiica lui Băsescu

03 Feb 2016   •   08:30

Elena Băsescu a terminat cu schimbatul scutecelor şi a revenit la muncă. Nu oriunde, ci într-un loc unde se munceşte puţin şi se câştigă foarte bine. După Luxten şi Parlamentul European, fiica fostului preşedinte a ales Camera de Comerţ şi Industrie a României. Iar aici se ocupă de un domeniu drag ei - relaţiile internaţionale. 

Elena Băsescu s-a întors la muncă după ce i-a făcut doi nepoţi lui Traian Băsescu.

La Camera de Comerţ a României, EBA munceşte la departamentul de Relaţii Internaţionale şi  primeşte un salariu de 3000 de lei net. Alegerea Elenei Băsescu pentru departamentul de Relaţii Internaţională este cu atât mai cuidată cu cât s-a făcut de râs în mai multe rânduri în timpul discursurilor susţinute.

În ciuda venitului modest de la Camera de Comerţ, fiica cea mică a fostului preşedinte se plimbă prin capitală cu un alt bolid de lux. Este vorba de o maşină de teren care ajunge să coste peste 100 de mii de euro. 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close