Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu a mototolit și călcat în picioare două bancnote VIDEO

Ecaterina Andronescu a mototolit și călcat în picioare două bancnote VIDEO

Ecaterina Andronescu a mototolit și călcat în picioare două bancnote VIDEO
06 Iul 2019   •   20:47

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut un gest surprinzător la festivitatea de absolvire a promoției de ingineri 2019 „Petrache Poenaru”.

„Îmi cer scuze celor care știu ceea ce voi face acum. Am în mâini două bancnote - una este de 100 lei, alta de 10 lei. Vă întreb dacă le vreți? Le vreți? Ok, deci le vreți. Acum le mototolesc și vă întreb dacă le mai vreți. Deci le vreți și așa. Acum le arunc și le calc în picioare. Le mai vreți? Da. Filozofia acestei experiența este clară: le vreți și motolite, și călcate în picioare pentru că au valoare. Mesajul meu este următorul: dacă în viață vi se întâmplă să fiți mototoliți sau călcați în picioare, nu vă pierdeți cumpătul pentru că aveți valoare!”, a precizat Ecaterina Andronescu.

Discursul său a fost primit cu  ropote de aplauze: 

Sâmbătă, 6 iulie, ora 10:00, 3.341 de absolvenţi ai Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti vor fi laureaţii promoţiei de ingineri 2019 "Petrache Poenaru" şi, împreună cu cadrele didactice şi invitaţii de marcă ai prestigioasei instituţii de învăţământ superior, vor intona celebrul imn Gaudeamus în incinta Complexului Expoziţional ROMEXPO- Pavilion Central din Bucureşti, a scris DC NEWS.

 

 

×
Subiecte în articol: absolvire ministru Ecaterina Andronescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close