Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu, despre atacurile la care a fost supusă după ce a cerut demisia lui Dragnea: „Mă întreb dacă nu cumva a fost un ordin din interior”

Ecaterina Andronescu, despre atacurile la care a fost supusă după ce a cerut demisia lui Dragnea: „Mă întreb dacă nu cumva a fost un ordin din interior”

Ecaterina Andronescu, despre atacurile la care a fost supusă după ce a cerut demisia lui Dragnea: „Mă întreb dacă nu cumva a fost un ordin din interior”
17 Aug 2018   •   23:12

Ecaterina Andronescu a povestit că după ce a publicat scrisoarea adresată colegilor din PSD, în care cerea demisia lui Liviu Dragnea, a devenit dușman pentru unii și se întreba dacă nu cumva a fost ordine din interior. 

"Mă întreb dacă nu au fost ordine din interior. Pentru că dintr-o data pentru unii am devenit duşman. Ceea ce nu este adevărat. Eu nu am vrut să fie scrisoarea aceasta un atac la adresa PSD, ci pur şi simplu un strigăt de disperare. Mă îngrijorează faptul că stânga europeană se îndepărtează din ce în ce mai mult de stânga românească. Mă îngrijorează că, deşi există creşteri economice, oamenii sunt în stradă şi nu sunt soluţii care să se comunice. Vă spun de ce am făcut eu lucrul acesta. Eu din îngrijorare, pur şi simplu", a declarat senatorul PSD, Ecaterina Andronescu. 

Andronescu a spus că a primit ulterior sute de mesaje de la liderii din teritoriu. 

"Am primit sute de mesaje. Sunt mulţi care gândesc aşa cum gândesc eu. Am avut cu mai mulţi colegi discuţii la telefon, dar din conducere nimeni nu s-a interesat de mine, că nu ar fi avut de ce. Eu nu am mai vorbit cu conducerea partidului de la Congres (Congresul PSD din 10 martie - n.r.) şi nici atunci prea mult", a completat Andronescu.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close