Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu, despre proiectul legii Sănătății: Românii trebuie să se manifeste împotriva acestui genocid

Ecaterina Andronescu, despre proiectul legii Sănătății: Românii trebuie să se manifeste împotriva acestui genocid

Ecaterina Andronescu, despre proiectul legii Sănătății: Românii trebuie să se manifeste împotriva acestui genocid
10 Ian 2012   •   00:02

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat luni seara la Sinteza Zilei, la Antena 3, că populația României trebuie să se manifeste împotriva proiectului legii Sănătății, care seamănă mai mult cu un genocid decât cu o lege pe care să funcționeze sistemul de sănătate.

”Eu cred că este o lege care lasă în afara protecției sănătății majoritatea populației din România. Este o lege care încearcă să trimită banii puțini care sunt în Sănătate prin niște mâini private. Sper ca nu numai opoziția, ci și populația României să se manifeste împotriva unui asemenea demers legislativ care seamănă mai mult cu un genocid decât cu o lege pe care să funcționeze sistemul de sănătate”, a spus Ecaterina Andronescu.

Declarația Ecaterinei Andronescu vine în contextul războiului dintre Raed Arafat și Traian Băsescu. Subsecretarul de stat și fondatorul SMURD susține că sistemul medical de urgenţă ar putea fi distrus prin noua lege a sănătăţii, în timp ce Traian Băsescu l-a contrat și i-a spus că are "viziuni stângiste", argumentând că sistemele de urgenţă optime sunt cele mixte, oferind ca model ţările europene.

 



Citește și ”Traian Băsescu îl atacă pe creatorul SMURD. Vezi ce a făcut Raed Arafat pentru România

Citește și ”Eugen Nicolăescu, despre noua lege a Sănătății: E un fel de condamnare la moarte pentru unii români

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu Raed Arafat genocid
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close