x close

Ecaterina Andronescu, referitor la implicarea SRI în politică: Nu am înţeles de ce Liviu Dragnea a spus abia acum

14 Mar 2018   •   16:39
Ecaterina Andronescu, referitor la implicarea SRI în politică: Nu am înţeles de ce Liviu Dragnea a spus abia acum

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a spus miercuri că nu a înțeles de ce șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a vorbit abia acum, după șase ani, despre implicarea SRI în politică. 

„L-am auzit şi eu pe domnul Dragnea. N-am înţeles de ce de abia acum a spus, dar este înspăimântător dacă este aşa. Totuşi în ţara asta normalitatea înseamnă să respectăm legile aşa cum şi le respectă oricine. (...) Mi-e greu să explic acest lucru pentru că normal este, ca atunci când se întâmplă ceva este anormal, să vorbeşti despre acel lucru pentru că poate nu se perpetuează. Eu cred că este bine să vorbim despre lucruri atunci când se întâmplă, dar mai bine mai târziu decât deloc”, a spus Ecaterina Andronescu în Senat. 

Ecaterina Andronescu a fost întrebată dacă a resimțit implicarea SRI atunci când a fost vorba despre formarea primului Guvern Ponta. "Cum să resimt? Nu am simţit nici când m-au supravegheat şapte luni, când m-au interceptat în toate felurile n-am simţit. Eu nu am fost nominalizată când s-a constituit primul Guvern Ponta. Vă aduceţi aminte că au fost la educaţie mai multe încercări şi eu am ajuns după vreo patru-cinci luni".

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

Ecaterina Andronescu Liviu Dragnea politica
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati