Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu: Sper ca Antena 3 să fie sprijinită, în aşa fel încât să nu se acrediteze ideea că nu mai putem vorbi liberi în această ţară!

Ecaterina Andronescu: Sper ca Antena 3 să fie sprijinită, în aşa fel încât să nu se acrediteze ideea că nu mai putem vorbi liberi în această ţară!

Ecaterina Andronescu: Sper ca Antena 3 să fie sprijinită, în aşa fel încât să nu se acrediteze ideea că nu mai putem vorbi liberi în această ţară!
08 Aug 2014   •   23:57

Ecaterina Andronescu este alături de Antena 3: "Mai întâi vreau să încep prin a vă spune că Antena 3 este aici şi că aici trebuie să rămână!".

"Am fost atăzi la Constanţa, pentru că acolo unde unii au închis şcolile noi încercăm să le deschidem. Am ajuns târziu în Bucureşti şi am îneţeles foarte târziu lucrurile care s-au înâtmplat astăzi", a declarat Ecaterina Andronescu.

"Ceea ce vi se întâmplă dumneavoastră, pentru că dacă sunteţi ţinta,atunci fără îndoială noi nu putem să stăm cu mâinile încrucişate. Cu atât mai mult cu cât şi doamna Firea, dar şi eu, am simţit pe pielea noastră ce înseamnă ostilitatea celor care la un moment dat sunt deţinătorii unor pârghii de putere foarte importante ".

Ecaterina Andronescu a mai vorbit şi despre dorinţa ei de a putea vorbi liber atât în faţa studenţilor, cât şi în faţa camerelor de luat vederi "Am senzaţia că acum, acesta este un mare pericol! Căci ceea ce vi s-a întâmplat dumneavoastră, este încercarea de a genera o teamă să mai vorbim despre lucurile pe care le gândim".

"Eu sper ca cei care au, chiar dacă nu toate pârghiile de putere, unele dintre ele, să sprijine Antena 3 în aşa fel încât să nu se acrediteze ideea că nu mai putem vorbi liberi în această ţară! Că nu ne mai putem exprima opiniile în care credem", a mai adăugat Ecaterina Andronescu.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close