Antena 3 CNN Actualitate Echipaj radar, anunțat de un mecanic de locomotivă. Val de glume pe internet: "La cât de repede merg trenurile, au timp să își facă și selfie"

Echipaj radar, anunțat de un mecanic de locomotivă. Val de glume pe internet: "La cât de repede merg trenurile, au timp să își facă și selfie"

Un mecanic de locomotivă i-a avertizat pe șoferi, pe o rețea socială, despre prezența unui echipaj radar pe un drum național, postând chiar o fotografie din cabina locomotivei.

Echipaj radar, anunțat de un mecanic de locomotivă. Val de glume pe internet: "La cât de repede merg trenurile, au timp să își facă și selfie"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    01 Feb 2023   •   12:57

Fotografia a fost însoțită și de un mesaj de avertizare al mecanicului de locomotivă: "Radar intrare Rovinari !!", este comentariul atașat fotografiei.

"La cât de repede merg trenurile, au timp sa își facă și selfie cu radarul, se plictisesc oamenii", a scris unul dintre cei care au văzut postarea.

"Mulțumim, colegul. Linii libere să ai!", a continuat un utilizator.

"Dacă ar vedea vreun neamț postarea, i-ar lua două ore să înțeleagă postarea !", a comentat un alt internaut.

"Dar nașul, nașul…este?", a spus un alt membru al grupului de Facebook.

Citește și: Glume pe internet, după ce un porc a fost filmat alergând într-o intersecție din Bacău: "A ieșit din sensul giratoriu mai bine decât 90% din șoferi"

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close