Antena 3 CNN Actualitate ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE. Ce nu ai voie să faci de ECLIPSA DE LUNĂ

ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE. Ce nu ai voie să faci de ECLIPSA DE LUNĂ

ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE. Ce nu ai voie să faci de ECLIPSA DE LUNĂ
27 Iul 2018   •   11:02

ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE Eclipsa totală de Lună din 27 iulie va fi cea mai lungă eclipsă a secolului şi cea de-a doua mare din acest an. Pe măsură ce fenomenul se apropie, acesta provoacă o serie de reacţii în lanţ în relaţiile interumane. Altfel spus, apar tot felul de tensiuni şi conflicte între persoanele apropiate, iar certurile sunt la ordinea zilei. De aceea, e bine să ştii ce nu trebuie să faci dacă vrei să stai departe de toate problemele.

ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE Evită orice formă de divertisment

ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE Dacă ţie îţi arde de distracţii în timpul eclipsei, poate ar fi mai bine să ştii că orice eveniment fericit din viaţa ta poate fi dat peste cap din pricina acestui fenomen complicat. De cele mai multe ori, chiar şi o întâlnire banală la un restaurant poate fi contramandată din senin sau poate fi presărate cu incidente neplăcute. Ia-ţi măsuri de precauţie şi relaxează-te acasă.
Evită să găteşti

ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE Cu cât vei lucra mai mult în bucătărie în timpul eclipsei, cu atât vei risca să te accidentezi sau să provoci un incendiu fără să îţi dai seama. Încearcă să mănânci cât mai simplu sau, de ce nu, să ţii post, pentru a fi sigură că te vei feri de orice lucru negativ. În plus, s-ar putea ca mâncarea pe care o prepare în timpul eclipsei nici măcar să nu îţi placă. Acelaşi lucru şi în cazul treburilor casnice.

Mai multe, pe Clickpentrufemei.

×
Subiecte în articol: eclipsa de Luna
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close