Antena 3 CNN Actualitate Eclipsa totală de Soare, efecte în lanţ asupra relaţiilor. Astrolog: "Totul este de natură karmică"

Eclipsa totală de Soare, efecte în lanţ asupra relaţiilor. Astrolog: "Totul este de natură karmică"

Mariana Cojocaru, astrolog, a explicat cum ne poate afecta eclipsa totală de soare, cea de-a 14 din acest secol.

Eclipsa totală de Soare, efecte în lanţ asupra relaţiilor. Astrolog: "Totul este de natură karmică"
de Claudia Popovici    |    04 Dec 2021   •   18:45

Astăzi are loc cea de a 14-a eclipsă totală de Soare din secolul al XXI-lea, aceasta fiind ultima eclipsă din anul acesta. Faza totală a eclipsei nu va putea fi observată decât de pe suprafața Atlanticului de Sud, apoi va trece peste Antarctica Occidentală, și va lua sfârșit în extremitatea sudică a Pacificului.

„Este o eclipsă de Soare foarte importantă pentru că pe de-o parte avem o poziție în Luna Albă, sau Lilith şi Mercur în Lilith ceea ce ne indică faptul că acestă eclipsă totală de Soare ne ia la întrebări relațiile sentimentale, matrimoniale, profesionale, sociale. Scoate la lumină tot soiul de nemulțumiri de secrete şi chiar dureri ascunse. Totul este de natură karmică pentru că Lilith are implicații karmice.

La ora aceasta se spune că iubirea este mai degrabă logică, pragmatică, nu sensibilă şi adevărată. Iubirea aventuroasă, riscantă cu trădări, cu certuri cu tot soiul de dispute, asta ascunde. Trebuie ca oamenii să fie atenți la carieră, la relația cu străinătatea, cu chestiuni care, spun eu, că sunt esențiale în vremuri atât de rele.

"Totul este de natură karmică pentru că Lilith are implicații karmice"

E un timp care ni se dă pentru reflectare. Dacă relațiile noastre merită, dacă relaţia este compatibilă sau incompatibilă sau ce complicații poate să atragă pe destin, inclusiv pe carieră.

Este o perioadă în care foarte mulţi îşi doresc să înțeleagă cu adevărat de ce au venit pe Pământ şi care este misiunea lor. Eclipsele, în general, au implicații foarte mari.

E important să fim atenți la anumite locații de pe Planetă. După acestă eclipsă de soare vom avea Venus în retrograd care ar putea, în varianta lui pozitivă să readucă iubiri, parteneriate, colaborări din trecut. Lucruri care țin de partea nevăzută şi constructivă a vieţii noastre", a spus Mariana Cojocaru, astrolog, la News Magazine de la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: eclipsa Soare Mariana Cojocaru
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close