Antena 3 CNN Actualitate Ecoul campaniei Antenei 3. Din spatele gratiilor, Gigi Becali ajută familia Norei cu banii necesari pentru operaţie

Ecoul campaniei Antenei 3. Din spatele gratiilor, Gigi Becali ajută familia Norei cu banii necesari pentru operaţie

Ecoul campaniei Antenei 3. Din spatele gratiilor, Gigi Becali ajută familia Norei cu banii necesari pentru operaţie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Dec 2013   •   18:59

Campania Antenei 3, Împreună suntem şi mai buni, face minuni. Din spatele gratiilor, Gigi Becali a fost impresionat de cazul Norei Nagyi, fata care are nevoie de operaţie pentru a putea merge fără ajutor.

Patronul Stelei i-a oferit familiei Norei, 30.000 de euro, exact banii necesari pentru a face primii paşi fără ajutorul părinţilor.

Părinţii Norei au fost copleşiţi de emoţie la aflarea veştii.

Cazul Norei Nagyi, fetiţa de 3 ani din Cluj care suferă de paralizie cerebrală spastică, l-a impresionat pe Gigi Becali. Patronul Stelei a văzut din penitenciar reportajul prezentat de Antena 3 în cadrul campaniei  "Împreuna suntem şi mai buni".

Becali i-a oferit Norei 30.000 de euro, banii de care avea nevoie pentru intervenţia chirurgicală. Până acum, părinţii fetiţei reuşiseră să strângă mai puţin de un sfert din suma necesară pentru operaţia care va fi efectuată în Statele Unite.

Acum, că au banii necesari pentru operaţie, părintii abia aşteaptă momentul în care vor merge în SUA. Spitalul de Pediatrie din Saint Louis are cele mai bune rezultate în rizotomie dorsală selectivă - peste 2.600 de cazuri rezolvate în câteva decenii.

O familie din Cluj trăieşte zi de zi cu teama că fiica lor nu va merge niciodată fără ajutor. Nora a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, astfel că are o singură şansă la o viaţă normală: o intervenţie chirurgicală în Statele Unite ale Americii.

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close