x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Ediţie explozivă Q&A. Dezvăluiri despre armatele de postaci care manipulează

de S.T.   •   27 Feb 2016   •   20:41
Fiecare vot contează, fiecare părere contează, fiecare om contează! Întrebarea este: Se ascunde un om în spatele fiecărei păreri?

La Q&A cu Alessandra Stoicescu au fost făcute dezvăluiri zguduitoare despre armata de fantome care lucrează zi şi noapte la răspândirea de minciuni, care se ocupă cu desfiinţarea oamenilor incomozi, şi care se laudă că poate face preşedinţi.

Ana Maria Topoliceanu și Tudor Breazu achitau mii de euro lunar pentru plata unui grup de persoane („postaci”), al căror rol era de a posta comentarii în favoarea Elenei Udrea și a PDL București, folosind identități fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de știri.

Procurorii arată, în referatul în care cer prelungirea arestării preventive pentru Elena Udrea, că „postacii” erau plătiți în funcție de numărul comentariilor formulate, pe baza unor statistici ținute de un coordonator.

Şeful echipei de postaci ai Elenei Udrea recunoşte că articolele de propagandă de pe internet sunt plătite cu bani negri.

Coordonatorul postacilor Elenei Udrea dezvăluie mecanismul


Colaboratorul Elenei Udrea, Cristian Călugăru, a vorbit deschis despre cum se fac şi cum se plătesc campaniile de promovare pe internet.

Mai mult, postările împotriva Antenei 3 au fost şi ele făcute la comandă, iar pentru asigurarea campaniei defăimătoare la adresa postului nostru s-au plătit bani în plic, fără ca ei să fie înregistraţi sau fiscalizaţi.

Ce spune „postacul” lui Udrea despre linşarea jurnaliştilor Antena 3


Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Q&A cu Alessandra Stoicescu”


poza

Actualitate

Pe cuvânt cu Ana Iorga: Bigot, ușă de biserică sau dus la biserică?

Ana Iorga a vrut să afle astăzi cum stau românii cu credința. Așa că a făcut un sondaj printre oameni și i-a întrebat despre bogotism, dacă sunt duși la biserică sau dacă sunt ușă de...

21 Oct 2016  •  11:38

poza

Show

In selfie-uri arata senzational, dar in realitate e grasa si plina de celulita! Bruneta asta a fost surprinsa de paparazzi asa! Despre cine e vorba

Chloe Ferry a fost surprinsa de paparazzi cand a iesit din casa sa ia un colet. Bruneta nu s-a mai obosit sa se imbrace si a iesit in strada cu un prosop in cap si altul infasurat in jurul corpului. Dezinhibata din...

21 Oct 2016  •  10:55

sati