x close

Ediţie explozivă Q&A. Dezvăluiri despre armatele de postaci care manipulează

de S.T.    |    27 Feb 2016   •   20:41

Fiecare vot contează, fiecare părere contează, fiecare om contează! Întrebarea este: Se ascunde un om în spatele fiecărei păreri?

La Q&A cu Alessandra Stoicescu au fost făcute dezvăluiri zguduitoare despre armata de fantome care lucrează zi şi noapte la răspândirea de minciuni, care se ocupă cu desfiinţarea oamenilor incomozi, şi care se laudă că poate face preşedinţi.

Ana Maria Topoliceanu și Tudor Breazu achitau mii de euro lunar pentru plata unui grup de persoane („postaci”), al căror rol era de a posta comentarii în favoarea Elenei Udrea și a PDL București, folosind identități fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de știri.

Procurorii arată, în referatul în care cer prelungirea arestării preventive pentru Elena Udrea, că „postacii” erau plătiți în funcție de numărul comentariilor formulate, pe baza unor statistici ținute de un coordonator.

Şeful echipei de postaci ai Elenei Udrea recunoşte că articolele de propagandă de pe internet sunt plătite cu bani negri.

Coordonatorul postacilor Elenei Udrea dezvăluie mecanismul


Colaboratorul Elenei Udrea, Cristian Călugăru, a vorbit deschis despre cum se fac şi cum se plătesc campaniile de promovare pe internet.

Mai mult, postările împotriva Antenei 3 au fost şi ele făcute la comandă, iar pentru asigurarea campaniei defăimătoare la adresa postului nostru s-au plătit bani în plic, fără ca ei să fie înregistraţi sau fiscalizaţi.

Ce spune „postacul” lui Udrea despre linşarea jurnaliştilor Antena 3


Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Q&A cu Alessandra Stoicescu”


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati