Antena 3 CNN Actualitate Ediţie Specială. Gabriela Ruse: Simona trebuie să preia jocul, să nu o lase pe Sharapova

Ediţie Specială. Gabriela Ruse: Simona trebuie să preia jocul, să nu o lase pe Sharapova

Ediţie Specială. Gabriela Ruse: Simona trebuie să preia jocul, să nu o lase pe Sharapova
07 Iun 2014   •   11:12
Meciul Simonei Halep ţine o ţară întreagă cu sufletul la gură. Gabriela Ruse, triplă campioană de juniori la tenis şi sfertfinalistă la Roland Garros, la doar 16 ani, a fost invitată într-o ediţie specială la Antena 3, moderată de Andreea Stroe, pentru a vorbi despre finala Simonei şi ce înseamnă astfel de competiţii. 
 
Tânăra a explicat că Simona este mai tactică decât rusoaica, dar că este la prima astfel de finală şi s-ar putea ca emoţiile să fie mari. 
 
"Simona este foarte inteligentă, joacă foarte bine tactic şi chiar dacă nu este chiar atât de puternică precum Sharapova, cred că va răzbi. Ar trebui să îi ia mingea foarte devreme, să nu o lase pe Sharapova să preia jocul. Simona este mai puternică mental decât Sharapova dar este şi prima finală şi atunci trebuie să aibă grijă."
 
Gabriela a explicat că vrea să calce pe urmele Simonei şi să câştige cât mai multe competiţii, începând cu Wimbledon. "Îmi propun să fiu sănătoasă, să îmi fac treaba cum am făcut şi până acum şi să mai merg la câteva turneuri importante, începând cu Wimbledon."
 
În final, Gabriela i-a urat succes Simonei: "Îi ţin pumnii Simonei, ştiu că va reuşi! Multă baftă, Dumnezeu să fie cu tine şi ştiu că vei putea să o baţi pe Sharapova!"
 
Meciul Simonei Halep cu Maria Sharapova va fi transmis în direct de Antena 3, la ora 16:00, în parteneriat cu Eurosport.
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close