x close

Educaţie în România. Copii ţinuţi cu scotch la gură, la grădiniţă

de M.Z.    |    26 Feb 2013   •   10:08
Educaţie în România. Copii ţinuţi cu scotch la gură, la grădiniţă 418 Foto: rt.com

Conducerea unei grădiniţe din Timişoara a început o anchetă internă, după ce mama unui copil a reclamat că una dintre educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor.

În replică, directoarea instituţiei de învăţământ susţinând că micuţilor "li s-a aplicat o bucăţică de scotch pe gură, într-un un moment neinspirat".

Directoarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 23 din Timişoara, Silvia Dan, a declarat, marţi, că la nivelul unităţii a fost constituită o comisie de cercetare, după ce mama unui copil a reclamat că o educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor, în timpul orelor de curs.

"Copiii nu au fost legaţi cu scotch, ci li s-a aplicat o bucăţică pe gură. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, însă a fost o joacă. În timpul unei activităţi, fiind grupa albinuţelor, copiii zumzăiau, iar educatoarea, într-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch. A fost un moment de bună dispoziţie, însă o mămică a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte şi am constituit o comisie de cercetare şi vom lua măsurile care se impun", a declarat Silvia Dan.
Citeşte mai multe despre:

gradinita Timis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati