Antena 3 CNN Actualitate Educaţie în România. Copii ţinuţi cu scotch la gură, la grădiniţă

Educaţie în România. Copii ţinuţi cu scotch la gură, la grădiniţă

Educaţie în România. Copii ţinuţi cu scotch la gură, la grădiniţă
Sursa foto: Foto: rt.com
de M.Z.    |    26 Feb 2013   •   10:08

Conducerea unei grădiniţe din Timişoara a început o anchetă internă, după ce mama unui copil a reclamat că una dintre educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor.

În replică, directoarea instituţiei de învăţământ susţinând că micuţilor "li s-a aplicat o bucăţică de scotch pe gură, într-un un moment neinspirat".

Directoarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 23 din Timişoara, Silvia Dan, a declarat, marţi, că la nivelul unităţii a fost constituită o comisie de cercetare, după ce mama unui copil a reclamat că o educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor, în timpul orelor de curs.

"Copiii nu au fost legaţi cu scotch, ci li s-a aplicat o bucăţică pe gură. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, însă a fost o joacă. În timpul unei activităţi, fiind grupa albinuţelor, copiii zumzăiau, iar educatoarea, într-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch. A fost un moment de bună dispoziţie, însă o mămică a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte şi am constituit o comisie de cercetare şi vom lua măsurile care se impun", a declarat Silvia Dan.




×
Subiecte în articol: gradinita Timis
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close