Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU 2018 BUCUREȘTI. Repartizarea computerizată în liceele din BUCUREȘTI

ADMITERE LICEU 2018 BUCUREȘTI. Repartizarea computerizată în liceele din BUCUREȘTI

o_1chunnmigcp31q1a525c301fk88.jpg
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   14:47

ADMITERE LICEU BUCUREȘTI. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a a avut loc luni.

Vezi AICI rezultatele repartizării în licee

ADMITERE LICEU BUCUREȘTI. Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

ADMITERE LICEU BUCUREȘTI. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

ADMITERE LICEU BUCUREȘTI. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU BUCUREȘTI. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU BUCUREȘTI. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU BUCUREȘTI. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Citește mai multe din Educație
» Vezi toate știrile din Educație
Cele mai noi știri
Parteneri
x close