Antena 3 CNN Actualitate Educație BACALAUREAT 2016. Zeci de elevi au susţinut proba scrisă la Limba ucraineană, la simulare

BACALAUREAT 2016. Zeci de elevi au susţinut proba scrisă la Limba ucraineană, la simulare

BACALAUREAT 2016. Zeci de elevi au susţinut proba scrisă la Limba ucraineană, la simulare
Sursa foto: Foto: Freeimages Arjun Kartha
08 Mar 2016   •   17:46

Un număr de 39 elevi de la Colegiul Tehnic ''Laţcu Vodă'' din Siret au susţinut, marţi, proba scrisă la Limba ucraineană, în cadrul simulării examenului de bacalaureat, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Cezar Anuţei, conform Agerpres.ro.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava a precizat că la proba scrisă la Limba ucraineană s-au înscris 15 elevi din clasa a XI-a şi 25 elevi din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic ''Laţcu Vodă'' din Siret, iar un elev din clasa a XII-a a absentat.

BACALAUREAT 2016. Potrivit calendarului simulării examenului de bacalaureat, în cursul zilei de miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar joi elevii clasei a XII-a vor participa la proba la alegere a profilului şi a specializării, iar rezultatele vor fi comunicate elevilor pe 18 martie.

La simularea examenului de bacalaureat organizată anul trecut, aproximativ 48% din elevii de clasa a XII-a din judeţ au obţinut medii peste 6,00, iar la clasa a XI-a procentul celor cu medii de promovare a fost de circa 36%.

BACALAUREAT 2016. Notele obţinute nu se trec în catalog, cu excepţia cazurilor în care elevul solicită acest lucru.

×
Subiecte în articol: bacalaureat 2016 simulare bacalaureat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close