Antena 3 CNN Actualitate Educație Traineri şi autori de renume mondial la conferinţa pentru profesorii români | National Geographic Learning Day

Traineri şi autori de renume mondial la conferinţa pentru profesorii români | National Geographic Learning Day

Zeci de profesori s-au reunit Bucureşti, la conferinţa National Geographic Learning Day, organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Evenimentul este dedicat formării continue a profesorilor şi specialiştilor din domeniul educaţiei.

Traineri şi autori de renume mondial la conferinţa pentru profesorii români | National Geographic Learning Day
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Axinia    |    07 Mai 2023   •   12:07

Autori și traineri de renume mondial au fost invitați la conferința organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. De la eveniment nu a lipsit nici editura internațională National Geographic Learning, una dintre cele mai prestigioase în producerea de manuale pentru învățarea limbii engleze.

Au fost abordate teme precum motivarea adolescenţilor, dezvoltarea abilităţilor de comunicare în mediile de afaceri şi la locul de muncă, tehnici de iniţiere a discuţiilor cu necunoscuţi şi medierea conflictelor cu colegii sau subalternii.

Conferința National Geographic Learning Day a fost dedicată formării continue a profesorilor și specialiștilor din domeniul educației. 

Fundația Dan Voculescu și Fischer International și-au exprimat susținere pentru formarea continuă a profesorilor și specialiștilor din România.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close