Antena 3 CNN Actualitate Educație SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ. ”Inocenții” de Ioana Pârvulescu. Vezi aici subiectele integrale și baremul de corectare

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ. ”Inocenții” de Ioana Pârvulescu. Vezi aici subiectele integrale și baremul de corectare

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ. ”Inocenții” de Ioana Pârvulescu. Vezi aici subiectele integrale și baremul de corectare
11 Iun 2018   •   15:19

”Inocenții” de Ioana Pârvulescu, a fost primul subiect la proba de limba română a probei de limba română de la Evaluarea Națională.

Vezi doar pe antena3.ro subiectele integrale.

VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE

SUBIECTE EVALUARE EDU.RO. Primele rezultate vor fi afişate în 19 iunie, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi. La admiterea la liceu, va conta în proporţie de 80 la sută media generală de la Evaluarea Naţională şi 20 la sută media generală de absolvire a claselor V – VIII.

SUBIECTE EVALUARE EDU.RO. Edu.ro Evaluare Naţională 2018 Română.  Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativa a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial. Examenul se desfașoară, anual, într-o singură sesiune. Atât candidații proveniți din învățământul de stat, cât și cei din învățământul particular au dreptul să susțină Evaluarea Naţională fără taxă. Iată calendarul examenului de EVALUARE 2018, aprobat de Ministerul Educaţiei – EDU.ro! 

SUBIECTE EVALUARE EDU.RO. Ministerul Educației Naționale a aprobat calendarul de desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul şcolar 2017-2018. Potrivit documentului, prima probă scrisă din cadrul Evaluării 2018 (limba şi literatura română) va avea loc în data de 11 iunie 2018. Următoarea probă scrisă (matematică) se va desfășura în data de 13 iunie, iar ultima (limba şi literatura maternă) va fi organizată în 14 iunie.

SUBIECTE EVALUARE EDU.RO. Edu.ro Evaluare Naţională 2018 Română. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 19 iunie (până la ora 12:00).

SUBIECTE EVALUARE EDU.RO. În aceeași zi, intervalul orar 14:00 – 19:00 este rezervat depunerii contestațiilor. Acestea vor fi soluționate în perioada 20 – 22 iunie.

SUBIECTE EVALUARE EDU.RO. Examenul de Evaluare Naţională 2018 se va încheia sâmbătă, 23 iunie, cu afișarea rezultatelor finale.

SUBIECTE EVALUARE EDU.RO. Înscrierea absolvenților clasei a VIII-a în vederea participării la Evaluarea Naţională se face în perioada 4 – 8 iunie 2018.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close