Antena 3 CNN Actualitate Educație Elevii din Sectorul 2 din București pot beneficia de meditații gratuite pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Elevii din Sectorul 2 din București pot beneficia de meditații gratuite pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Elevii din Sectorul 2 din București care anul viitor au Evaluarea Națională sau Bacalaureatul pot face meditații gratuite la șapte materii.

Elevii din Sectorul 2 din București pot beneficia de meditații gratuite pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   18:43

De luna viitoare, în Sectorul 2 se va relua proiectul "Educație la puterea 2" care oferă meditații gratuite la șapte materii pentru toți elevii care vor susține, anul viitor, Evaluarea Națională și Bacalaureatul.

Astfel, profesori cu experiență în domeniu își vor pune gratuit la dispoziție cunoștințele pentru a îi pregăti pe elevii din clasele a VIII-a sau a XII-a.

Cei care se pregătesc pentru Evaluarea Națională pot opta pentru cursuri de Limba și literatura română și Matematică, iar cei care dau Bacalaureatul pot opta pentru meditații la: Limba și literatura română; Matematică;  Istorie; Fizică; Biologie; Geografie; Informatică.  

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre legea salarizării profesorilor: "Va reflecta performanţa. Simpla prezenţă în clasă nu este suficientă"

Elevii se pot înscrie până pe 31 octombrie completând un formular. 

Stimați părinți, Dragi elevi, ?Avem bucuria să anunțăm continuarea activităților Centrului educațional "Educație la...

Publicată de Educatie la puterea 2 pe Luni, 9 octombrie 2023

Activitățile vor începe din 6 noiembrie.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close