Antena 3 CNN Actualitate Educație Iohannis: Elevii bolnavi pot participa la a doua sesiune de Evaluare Națională sau Bacalaureat

Iohannis: Elevii bolnavi pot participa la a doua sesiune de Evaluare Națională sau Bacalaureat

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, după ședința cu miniștri și premierul Ludovic Orban, că elevii bolnavi sau carantinați pot susține o a doua sesiune de bacalaureat sau evaluare națională.

Iohannis: Elevii bolnavi pot participa la a doua sesiune de Evaluare Națională sau Bacalaureat
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    28 Mai 2020   •   15:47

„Examenele naționale vor avea loc fizic așa cum au fost anunțate și planificate de câteva săptămâni. Evaluarea națională începând din 15 iunie după care examenul de Bacalaureat. Însă a apărut o problemă pe care am dorit să o rezolvăm.

Este posibil să fie copii care sunt bolnavi care vin la examen. La Evaluarea Națională, pentru copiii care sunt bolnavi, care sunt găsiți cu febră la intrarea în școala pentru motive medicale și de carantină se organizeaza o a doua sesiune din 29 iunie.

În privința Bacalaureatului cu siguranță și aici pot fi copii cu probleme și se va organiza ca și în alți ani a doua sesiune de Bacalaureat în august”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Începând cu 1 iunie vom putea merge la plajă. Nu va mai fi nevoie de declarație la ieșirea din localitate

El a avut joi o ședință cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, inclusiv cel al Educației, la Palatul Cotroceni.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close