Antena 3 CNN Actualitate Educație Gafă de proporţii la simularea Evaluării Naţionale. Elevii dintr-o comună din Gorj au primit subiecte greşite

Gafă de proporţii la simularea Evaluării Naţionale. Elevii dintr-o comună din Gorj au primit subiecte greşite

Este anchetă la o școală din județul Gorj după prima probă de simulare la evaluarea națională.

Gafă de proporţii la simularea Evaluării Naţionale. Elevii dintr-o comună din Gorj au primit subiecte greşite
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2022   •   11:18

Elevii de la Scoala Albeni au primit pentru rezolvare subiectele pentru limba maghiară. După terminarea examenului, copiii au fost rechemați în sala de examen pentru a susține din nou testările cu subiectele destinate lor. 

Aproape 30 de elevi de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Albeni au susținut luni de două ori simularea la Evaluarea Națională. La ora 9, când a început examenul, elevii au primit subiectele pentru școlile cu predare in limba maghiara.

După ce au ieșit din sală, copiii au plecat acasă, însă profesorii și-au dat seama că nu descărcaseră subiectele care trebuie. Drept urmare, au rechemat elevii la școală pentru a susține din nou examenul, de această data cu subiectele bune.

Cei din inspectoratul școlar județean Gorj susțin că au început o anchetă la această scoală, de vină fiind doar profesorii care nu au descărcat de pe site subiectele care trebuie. 
 

×
Subiecte în articol: Gorj simulare evaluare nationala
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close