Antena 3 Actualitate Educație Gafă de proporţii la simularea Evaluării Naţionale. Elevii dintr-o comună din Gorj au primit subiecte greşite

Gafă de proporţii la simularea Evaluării Naţionale. Elevii dintr-o comună din Gorj au primit subiecte greşite

de Redacția Antena 3    |    05 Apr 2022   •   11:18
Gafă de proporţii la simularea Evaluării Naţionale. Elevii dintr-o comună din Gorj au primit subiecte greşite
Sursa foto: Hepta

Este anchetă la o școală din județul Gorj după prima probă de simulare la evaluarea națională.

Elevii de la Scoala Albeni au primit pentru rezolvare subiectele pentru limba maghiară. După terminarea examenului, copiii au fost rechemați în sala de examen pentru a susține din nou testările cu subiectele destinate lor. 

Aproape 30 de elevi de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Albeni au susținut luni de două ori simularea la Evaluarea Națională. La ora 9, când a început examenul, elevii au primit subiectele pentru școlile cu predare in limba maghiara.

După ce au ieșit din sală, copiii au plecat acasă, însă profesorii și-au dat seama că nu descărcaseră subiectele care trebuie. Drept urmare, au rechemat elevii la școală pentru a susține din nou examenul, de această data cu subiectele bune.

Cei din inspectoratul școlar județean Gorj susțin că au început o anchetă la această scoală, de vină fiind doar profesorii care nu au descărcat de pe site subiectele care trebuie. 
 

×
Subiecte în articol: Gorj simulare evaluare nationala

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close