Antena 3 CNN Actualitate Educație Mesajul revoltător afișat într-un liceu din București. Elevilor li s-a interzis să sune la 112

Mesajul revoltător afișat într-un liceu din București. Elevilor li s-a interzis să sune la 112

Mesajul revoltător afișat într-un liceu din București. Elevilor li s-a interzis să sune la 112
14 Mai 2016   •   13:12

Situaţie incredibilă la Liceul Nichita Stănescu din București. Elevii au fost înştiinţaţi, printr-un anunţ semnat de directoarea Ana Florentina Sandu, că nu au voie să apeleze 112. Potrivit anunțului, elevii sunt obligați ca, în situații de urgență, să apeleze exclusiv la serviciile Ambulanței Puls, fiind indicat numărul de telefon al acestei firme private.

Anunţul a devenit viral pe Facebook.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) va efectua luni o cercetare la Liceul Teoretic "Nichita Stanescu", dupa ce in presa au aparut informatii referitoare la decizia conducerii scolii ca, in cazul unor situatii de urgenta privind siguranta elevilor, sa nu mai fie apelat serviciul unic 112 si sa se solicite Ambulanta Puls.

"Ca urmare a aparitiei in presa a unor informatii referitoare la decizia conducerii Liceului Teoretic "Nichita Stanescu" ca in cazul producerii unor situatii de urgenta privind siguranta elevilor sa nu mai fie apelat serviciul unic de urgenta 112 si sa se solicite Ambulanta PULS, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va efectua o cercetare privind acest aspect. A fost cerut, deja, un punct de vedere din partea directiunii unitatii de invatamant. (...) Luni, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va analiza la sediul liceului cauzele care au generat acest eveniment", a precizat ISMB intr-un comunicat, citat de Agerpres.

Firma privată Puls a fost incriminată in cazul mortii fotbalistului Patrick Ekeng.

DSU: Neglijenţe şi abateri grave la Puls; s-a dispus suspendarea autorizaţiei pentru cel puţin 30 de zile

Vedeți mai jos mesajul afișat în liceul Nichita Stănescu din Capitală:

×
Subiecte în articol: mesaj ambulanta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close