Antena 3 CNN Actualitate Educație Ministrul Educaţiei deschide anul şcolar la Colegiul Naţional "Sfântul Sava", pe care l-a absolvit acum 40 de ani

Ministrul Educaţiei deschide anul şcolar la Colegiul Naţional "Sfântul Sava", pe care l-a absolvit acum 40 de ani

Prima zi de școală e un prilej bun și pentru politicieni să facă băi de mulțime. Ministrul Sorin Câmpeanu, de exemplu, va deschide anul școlar la Colegiul Național Sfântul Sava, pe care l-a și absolvit în urmă cu 40 de ani.

Ministrul Educaţiei deschide anul şcolar la Colegiul Naţional "Sfântul Sava", pe care l-a absolvit acum 40 de ani
de Mădălina Ignat    |    05 Sep 2022   •   08:39

Update: „Ne dorim un învățământ centrat pe competențe, pe așteptările elevilor, pe ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta armonios în societatea viitorului. Asta e important. (...) Fiecare profesor știe să-și evalueze cel mai bine elevul pe parcursul întregului an școlar, în așa fel încât să fie eliminată acea presiune a notei, fără să eliminăm media generală la finalul fiecărui an de studiu”, a spus, luni dimineață, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Să eliminăm acea presiune inutilă generată de goana după note a elevilor, goana după note, din păcate, a multor părinți, care nu înțeleg că școala nu se face pentru note”, a subliniat ministrul Educației.

ştirea iniţială Emoții mari și la Colegiul Național "Sfântul Sava" unde i-am văzut pe elevi deosebit de bucuroși, îmbrățișându-se cu profesorii. Iată că sunt încântați de faptul că se revăd și că începe un an nou școlar.

Sorin Cîmpeanu este așteptat să ajungă la ora 8:30 de minute, când este programată ceremonia de deschidere a anului școlar.

Colegiul Național "Sfântul Sava" este un colegiu important pentru ministrul educației care l-a absolvit în urmă cu 40 de ani.  Așadar, emoțiile, cel mai probabil, sunt cu atât mai mari pentru ministrul educației.

Dup[ cum se poate vedea din imagini, elevii de la Colegiul Național "Sfântul Sava", sunt pregătiți să înceapă un an nou școlar. Chiar vorbeam cu ei mai devreme despre emoțiile care îi încearcă și așteptăm și noi ceremonia de deschidere care va avea loc în scurt timp

×
Subiecte în articol: anul școlar 2022-2023
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close