Antena 3 CNN Actualitate Educație „Ştefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate să iubeşti o târfă. Ce prost stă după fundul femeii?”. Perle la simularea de la Bacalaureat 2016

„Ştefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate să iubeşti o târfă. Ce prost stă după fundul femeii?”. Perle la simularea de la Bacalaureat 2016

„Ştefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate să iubeşti o târfă. Ce prost stă după fundul femeii?”. Perle la simularea de la Bacalaureat 2016
09 Mar 2016   •   11:02

După rezultatele dezastruoase ale elevilor de gimnaziu care au susţinut simularea Evaluării Naţionale, profesorii se aşteaptă la rezultate foarte slabe şi la simularea Bacalaureatului. Tezele elevilor de la proba de Limba Română, pe care au susţinut-o luni, sunt pline de greşeli şi exprimări ce pot concura cu succes la titlul de „perle”, scrie Adevărul.

”E profundă tema poeziei, nu îţi poţi da seama de ea, poetul e cam visitor şi se stinge uşor-uşor în lume.”

”Versurile au la bază jertfa, fiind cum am spus mai sus o bijuterie, trebuie să cadă în noapte şi să se stingă în roua rozelor.”

”Eu nu utilizez internetul pentru cărţi, eu vorbesc cu prietenii pe facebook, stau la chat cu ei, îmi caut prieteni noi, mai dau cate un like din cand în când când vad câ cate un scriitor care postează ceva pe perete, dacă e smecher dau şi share.”

”Cartea nu este promovată pe internet, aştia în fiecare an greşesc subiectele.”

”Stefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate sa iubesti o târfă, aia vroia bani mai ales ca a dat de ăla la Odobeşti. Ce prost stă după fundul femeii?”

”În opinia mea romanul ,,Moromeţii’’ are la bază tema iubirii dintre Ştefan si Ela.”

”Roamanul Ion cuprinde 6 părţi adica 6 carţi şi a fost scris în 17 zile, semn că va sfârşi grav Ion. A fost omorat cu o furca care o ţinea tatăl Anei în grajd.”

×
Subiecte în articol: perle bacalaureat 2016
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close