Antena 3 CNN Actualitate Educație REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. Acestea sunt rezultatele FINALE din BRĂILA

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. Acestea sunt rezultatele FINALE din BRĂILA

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. Acestea sunt rezultatele FINALE din BRĂILA
de S.T.    |    29 Iun 2019   •   11:58

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. AICI sunt rezultatele finale după contestaţii la Evaluarea Naţională.

REZULTATELE FINALE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 sunt publicate atât la avizierul unităţilor de învăţământ, cât şi online, pe site-ul dedicat - evaluare.edu.ro.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. Un număr 106.838 de candidaţi din cei 146.105 prezenţi au obţinut medii mai mari sau egale cu 5 la evaluarea naţională, potrivit unui centralizator al Ministerului Educaţiei Naţionale publicat marţi.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. 429 de candidaţi au luat media generală 10.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. Rata de participare a fost de 94,2%: 146.105 prezenţi dintr-un total de 155.020 de elevi înscrişi.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 BRĂILA. Media generală de admitere, care se calculează considerând 80% media de la evaluarea naţională şi, respectiv, 20% media anilor de gimnaziu, urmează să fie afişată după finalizarea contestaţiilor. 

Pe evaluare.edu.ro și www.antena3.ro. găsești toate informațiile legate de examenele susținute de absolvenții clasei a VIII-a din ROMÂNIA: subiecte barem și REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019.

Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativa a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial.

Examenul se desfașoară, anual, într-o singură sesiune. Atât candidații proveniți din învățământul de stat, cât și cei din învățământul particular au dreptul sa susțină EN fără taxă.

ADMITEREA LA LICEU - REPARTIZARE


REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 - edu.ro publică NOTELE la CAPACITATE. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu. 

MEDIA DE ADMITERE, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la EVALUAREA NAȚIONALĂ susținută de absolvenții clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, și media generală de absolvire a claselor 5-8, care are o pondere de 20%.

Calculul mediei de admitere se face astfel:

MA= 0,2 x ABS + 0,8 x EN

unde:

MA = media de admitere

ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a;

EN = media generală obținută la evaluarea națională susținută de absolvenții clasei a VIII-a.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close