Antena 3 CNN Actualitate Educație Simulare Evaluare Națională 2022. Elevii de clasa a VIII-a susțin examenul la Limba și literatura română

Simulare Evaluare Națională 2022. Elevii de clasa a VIII-a susțin examenul la Limba și literatura română

Simulare Evaluare Națională 2022. Elevii de clasa a 8-a susţin chiar acum examenul la Limba și literatura română. Acesta a început la ora 9:00.

Simulare Evaluare Națională 2022. Elevii de clasa a VIII-a susțin examenul la Limba și literatura română
Sursa foto: Hepta/ MMA / F.F.
de Mia Lungu    |    Raluca Bîrcă    |    04 Apr 2022   •   11:04

Simulare Evaluare Națională 2022. Elevii de clasa a VIII-a susțin, în această dimineață, simularea Evaluării Naționale la Limba și literatura română.

Accesul elevilor în sală a fost permis până la 8:30 și probele încep la ora 9:00, conform procedurii.

Elevii au avut de caracterizat personajul din primul text primit și de argumentat cât de important este dialogul cu profesorii în înțelegerea lecțiilor.

Marți este programată proba la Matematică. Pe 14 aprilie se vor afișa rezultatele finale, cu 2 zile înainte de afișarea rezultatelor finale pentru simularea Bacalaureatului.

Pentru simularea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a subiectele sunt redactate sub formă unei broșuri care se tipărește față-verso.

Timpul de lucru pentru completarea casetei de identificare este de 15 minute. Timpul efectiv de lucru pentru fiecare probă scrisă este de 120 de minute și începe după completarea casetei de identificare. 

Subiectele sunt făcute după modelul testor PISA în continuare, deși nu se știe dacă acești elevi se vor întâlni cu o programa nouă la liceu. 

Cei de anul trecut încă învață după materia veche și vor susține un bacalaureat care nu are legătură cu ce au învățat.

×
Subiecte în articol: simulare evaluare nationala elevii examen
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close