Antena 3 CNN Actualitate Educație Universitatea din București reia cursurile în format fizic, începând din 1 octombrie. Se deschid şi căminele

Universitatea din București reia cursurile în format fizic, începând din 1 octombrie. Se deschid şi căminele

Odată cu începerea anului universitar 2021-2022, Universitatea din București reia toate activitățile academice în format fizic, față în față. De la 1 octombrie, instituția va deschide și toate căminele disponibile, dacă autoritățile nu impun alte măsuri de restricții.

Universitatea din București reia cursurile în format fizic, începând din 1 octombrie. Se deschid şi căminele
de Georgiana Adam    |    08 Iul 2021   •   18:00

Dat fiind contextul pandemic, la începutul anului universitar anterior, 7 facultăți din cadrul UB și-au desfășurat cursurile exclusiv online, iar restul de 12 facultăți au ales varianta de sistem hibrid.

Având în vedere rata de incidenţă scăzută din București, odată cu începerea noului an academic, studenții Universității, indiferent de nivelul de studii, sunt așteptați să-și reia activitățile didactice teoretice și practice, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Universității din București.

Începând din 1 octombrie, cursurile, laboratoarele, seminarele, stagiile de practică și celelalte tipuri de activități didactice, precum și evaluările și examinările periodice, semestriale și anuale se vor desfășura în sistem "față în față" pentru studenți.

De asemenea, de la 1 octombrie 2021, Universitatea din București va deschide toate căminele disponibile, cu excepția situației în care autoritățile competente nu impun alte măsuri de restricții.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close