Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea sexy, arestată pentru furturile din apartamente, pare să fi fost creierul operaţiunii

Educatoarea sexy, arestată pentru furturile din apartamente, pare să fi fost creierul operaţiunii

Educatoarea sexy, arestată pentru furturile din apartamente, pare să fi fost creierul operaţiunii
Sursa foto: Foto: Videonews
15 Sep 2011   •   22:39

Educatoarea arestată pentru complicitate la furt calificat nu era atât de naivă pe cât încerca să pară. Procurorii  cred că tânăra ar putea fi creierul operaţiunii. Joi a fost trimisă în judecată, iar interceptările din dosar au devenit publice.

În ziua în care avea loc această conversaţie, poliţiştii i-au prins pe cei doi în flagrant. I-au urmărit câteva străzi şi au tras 4 focuri de armă ca să-i oprească. A doua zi, judecătorii respingeau cererea de arestare preventivă a educatoarei. Tânăra negase toate acuzaţiile: ar fi stat la pândă de frică, pentru că iubitul Ionuţ era violent şi autoritar.

În rechizitoriu, anchetatorii susţin însă că tocmai educatoarea era cea autoritară. Ba chiar părea nemulţumită de prestaţia iubitului. Dovadă: limbajul vulgar folosit de tânără.

Joi, avocaţii au cerut, fără succes, eliberarea celor doi sub control judiciar.

Educatoarea a fost trimisă în judecată pentru complicitate la furt calificat, iar concubinul va sta alături de ea în boxa acuzaţilor pentru furt calificat şi violare de domiciliu.

 


×
Subiecte în articol: arestata furt procurorii flagrant judecatori
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close