Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea sexy vroia sa se sinucidă înainte de a fi arestată pentru furt din locuinţe

Educatoarea sexy vroia sa se sinucidă înainte de a fi arestată pentru furt din locuinţe

Educatoarea sexy vroia sa se sinucidă înainte de a fi arestată pentru furt din locuinţe
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Aug 2011   •   23:51

Tânăra educatoare plănuia să se sinucidă sau chiar să fugă din ţară, înainte să fie încarcerată. Nu suporta gândul de a merge după gratii. Acum este în arestul central al Poliţiei Capitalei şi va rămâne acolo încă 28 de zile. A fost arestată din cauza probelor de care mama sa încercat să scape si le-a aruncat pe balcon.

Două geamantane pline au trimis-o după gratii pe Claudia Chirilă. Săptămâna trecută, judecătoria sectorului 6 a hotărât că poate fi cercetată în stare de libertate. Imediat după decizie, poliţiştii s-au dus să-i percheziţioneze casa mamei. Când a auzit poliţia la uşă, femeia ştia că are în casă două geamantane care ar putea să-i incrimeneze fiica. A scăpat de ele imediat.

Femeia le aruncase cu grijă, un etaj mai jos, în balconul vecinului. Înainte să găsească bagajele, bătrânul spune că a fost atenţionat de prezenţa lor chiar când a intrat în scara blocului. Era tatăl vitreg al Claudiei. Fiul vecinului a chemat imediat poliţia.

O parte din obiectele găsite în geamantane au legat-o pe Claudia de mai multe jafuri. Aşa a ajuns joi în arest. Mama sa a vizitat-o vineri. I-a adus un pachet. A venit cu avocatul şi nu a făcut declaraţii.

Fata i-ar fi spus mamei că se va sinucide, că nu are cum să stea 29 de zile într-o celulă. Se gândea chiar să fugă în străinătate. Apărătorul său neagă însă.

Tânăra mai are de stat în arest 28 de zile.

 


×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close