Edward Snowden i-a avertizat pe americani încă din 2013. Ce spunea fostul consultant NSA despre noul președinte SUA

de A.M.P    |    11 Noi 2016   •   10:14
Edward Snowden i-a avertizat pe americani încă din 2013. Ce spunea fostul consultant NSA despre noul președinte SUA Foto: pixabay.com

Donald Trump este doar la câteva săptămâni distanță de la a-și ocupa locul la Casa Albă și de a pune mâna pe agențiile de informații americane, inclusiv pe programul de supraveghere în masă al NSA.

În 2015, președintele Obama a introdus restricții menite să limiteze accesul autorităților guvernamentale la înregistrările telefonice, însă sistemul de supraveghere american presupune mult mai mult decât înregistrări telefonice, scrie Mashable.

Acum, americanii sunt extrem de îngrijorați să lase această putere și responsabilitate pe umerii lui Donald Trump, președintele ales care nu are acces la propriul cont de Twitter.

Edward Snowden i-a avertizat pe americani încă din 2013, spunându-le că sunt ”la o alegere depărtare de tirania supravegherii în masă”.

"Un nou președinte va fi ales, iar el va spune că, din cauza pericolelor cu care ne confruntăm în lume, amenințări neprevăzute, vom avea nevoie de mai multă autoritate, de mai multă putere. Și atunci, oamenii nu vor mai putea face nimic să se opună”, spunea Snowden, în 2013.

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close