Antena 3 CNN Actualitate Pasagerii EgyptAir s-au luptat până în ultima clipă! Anchetatorii dezvăluie ce s-a întâmplat în avion înainte de a se prăbuși în Marea Mediterană

Pasagerii EgyptAir s-au luptat până în ultima clipă! Anchetatorii dezvăluie ce s-a întâmplat în avion înainte de a se prăbuși în Marea Mediterană

Pasagerii EgyptAir s-au luptat până în ultima clipă! Anchetatorii dezvăluie ce s-a întâmplat în avion înainte de a se prăbuși în Marea Mediterană
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Iul 2016   •   09:10

Pasagerii avionului EgyptAir au încercat cu disperare, până în ultima clipă, să se salveze, susțin anchetatorii, după ascultarea înregistratorului de voce din cabina acelui zbor blestemat.

Potrivit Mirror, pasagerii sunt auziți când încearcă cu ultimele puteri să stingă un incendiu la bordul aeronavei, înainte de a se prăbuși în Marea Mediterană.

Dacă este adevărat, atunci unul dintre cele mai mari mistere aviatice ar putea fi până la urmă soluționat.

Potrivit anchetatorilor, datele aflate recent se completează cu informațiile știute până în prezent referitoare la senzorii care au detectat fum în toaleta avionului, sugerând un incendiu la bord înainte de prăbuşire.

Avionul Airbus A320 al companiei EgyptAir a dispărut de pe radar, în drumul său spre Cairo de la Paris, cu 66 de oameni la bord.

Rămășițele umane descoperite la locul prăbușirii avionului EgyptAir în Marea Mediterană sugerează o explozie la bord, care ar fi cauza căderii aeronavei, a declarat un oficial egiptean specialist în medicină legală.

 

×
Subiecte în articol: avion prabusit
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close