Antena 3 CNN Actualitate El este bărbatul care și-ar fi ucis mama și bunica! Ce a declarat acesta în fața procurorilor

El este bărbatul care și-ar fi ucis mama și bunica! Ce a declarat acesta în fața procurorilor

Tânărul suspect că și-a ucis mama și bunica din cauza banilor spune că nu el este ucigașul.

El este bărbatul care și-ar fi ucis mama și bunica! Ce a declarat acesta în fața procurorilor
Sursa foto: antena 3
de Bianca Timșa    |    01 Sep 2022   •   15:30

Reporter: Ce s-a întâmplat? 

Suspect: Nimic! 

Reporter: Le-ai omorât pe cele două femei? 

Suspect: Nu am omorât pe nimeni! 

Reporter: Dar ce s-a întâmplat? 

Suspect: Nu știu! 

Reporter: V-ați certat? 

Suspect: Manevră! 

Este o manevră, spune principalul suspect în acest caz. Bărbatul a ajuns în urmă cu câteva minute în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, asta după ce a fost reținut pentru 24 de ore. 

Ieri, când polițiștii au ajuns la fața locului, asupra bărbatului a fost găsit un cuțit. Astăzi însă, bărbatul a susținut că este nevinovat și că este o manevră pusă la cale de adevăratul criminal. 

Mai mult decât atât, acesta a susținut că le-a găsit pe cele două femei decedate în casă și că nu are niciun fel de implicare în acest caz. 

Este recidivist

În luna mai, bărbatul a mai fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru lovire și alte violențe, pentru că este recidivist, însă nu a fost închis deoarece la proces și-a dat adresa din Italia, unde locuia la momentul respectiv, iar sentința din 11 mai nu i-a fost comunicată, deoarece procedurile sunt greoaie. 

Întâmplarea șocantă a avut loc în comuna Baciu, din județul Cluj. Tânărul în vârstă de 33 de ani și-ar fi ucis mama, de 64 de ani dar și bunica, de 83 de ani, pe fondul consumului de droguri. 

Fratele lui și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat

Fratele individului a fost cel care a alertat poliția după ce și-a sunat mama în nenumărate rânduri iar aceasta nu a răspuns la telefon. Imediat, bărbatul a realizat că ceva rău s-a întâmplat, mai ales pentru că fratele lui a amenințat de mai multe ori că le va ucide pe cele două, având numeroase conflicte cu ele. 

Important de subliniat este faptul că în anul 2021 a fost emis un ordin de protecție de șase luni, ordin solicitat de mama individului, însă în perioada de referință, mama a solicitat în instanță anularea acestuia. Mai mult decât atât, tânărul a fost nevoit să facă și terapie ca urmare a consumului de droguri. 

Vecinii spun că în ultimii ani bărbatul a fost implicat în mai multe scandaluri. 

×
Subiecte în articol: crima Baciu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close